Heb je een bouwproject waar we je mee kunnen helpen?

Ontvang een gratis offerte

Tegels

Gaat u binnenkort tegels kopen voor uw badkamer, woonkamer of andere ruimte in huis? Bij ons vindt u goedkope tegels van de hoogste kwaliteit in alle stijlen, soorten en formaten tegen de scherpste prijs. Van grote tegels tot aan muurstrips. Wij bieden een ruim assortiment populaire formaten als 30×30, 60×60 en 80×80 tegels. Wilt u een tegel voelen en ervaren? Kom langs in onze showroom voor sfeerimpressies en om u te laten adviseren door een van onze verkopers. In onze showroom treft u het gehele assortiment wandtegels en vloertegels.

De tegels in uw woning zijn een belangrijk en sfeerbepalend element. De tegels zijn van invloed op de beleving van uw ruimte. Door de juiste te kiezen kunt u de badkamer of woonkamer bijvoorbeeld groter laten lijken. Bepaalde kleuren en texturen geven de badkamer een warme of frisse uitstraling.

Op zoek naar Vloertegels in en rondom Rotterdam voor de laagste prijs?

Alfa HuisBouw,  koopt alle vloertegels grootschalig in bij fabrikanten, of koopt grote restpartijen vloertegels op. Wij verkopen alleen kwaliteit vloertegels; door en door gebakken, slijtklasse 5, hardheid 5 voor de laagste prijs. Bent u woonachtig in  of rondom Rotterdam en op zoek naar kwalitatieve vloertegels tegen de laagste prijs?

Zoekt u een vloer die eenvoudig bij te houden is? Overweeg dan een vloer van laminaat. Laminaatvloeren zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden. Daardoor zijn ze uitermate geschikt als vloer voor uw woning.

Laminaat heeft de uitstraling van een echte parketvloer, maar met de praktische voordelen van een laminaatvloer. De mooiste laminaatvloeren vindt u uiteraard bij Alfa HuisBouw. Kom gerust langs in een van onze filialen om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment vloeren.

Laminaat en laminaatvloeren – wat is het eigenlijk?

Eerst zullen wij even kort laminaat toelichten, omdat er soms enige verwarring heerst over deze vorm van vloerbedekking. Laminaatvloeren bestaan uit een composiet plaatmateriaal. Composiet materiaal is altijd opgemaakt uit verschillende bestanddelen. Deze onderdelen vormen de verschillende laagjes waaruit laminaat bestaat. Hierdoor heeft deze vorm van vloerbedekking wat andere eigenschappen. Kortom, dankzij de unieke samenstelling van laminaatvloeren kent het andere voordelen dan vloeren die uit één materiaal bestaan, zoals bijvoorbeeld een PVC vloer.

Betere kwaliteit laminaatvloeren

Door de jaren heen zijn de eigenschappen van laminaat steeds beter geworden. Zo heeft u tegenwoordig al een laminaatvloer van topkwaliteit voor een aanzienlijk lage prijs. Dit zegt eigenlijk dat er nu laminaatvloeren van betere kwaliteit beschikbaar zijn. Daarnaast heeft de markt voor laminaat zich ook sterk ontwikkeld. Hierdoor is het tegenwoordig mogelijk om realistische houtmotieven te realiseren. Het resultaat van deze ontwikkeling is dat de authentieke decors bijna niet meer te onderscheiden zijn van echt hout. Geen wonder dat laminaat en laminaatvloeren zo populair zijn.

Ontzettend veel keuze laminaatvloer

Dankzij die ontwikkelingen van de afgelopen jaren is er nu ontzettend veel keuze in laminaat. Laminaatvloeren met knoesten, spijkergaten of nerven – het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Dat komt goed van pas als u een laminaatvloer voor uw huis wilt uitzoeken. Een vloer in een woning moet uiteraard verwelkomend aanvoelen en een uiting zijn van uw smaak. Door het enorme aanbod laminaat zal er altijd wel iets tussen zitten wat bij u past. Bovendien zijn deze laminaatvloeren gemakkelijk aan te passen en geheel naar eigen smaak te selecteren. Hierdoor zal uw laminaatvloer ook nog eens uniek zijn.

Alleen de beste merken laminaat

Er zijn momenteel erg veel soorten laminaatvloeren op de markt. Bij Alfa HuisBouw hebben wij alleen de beste merken laminaat. Ons zeer uitgebreide assortiment laminaatvloeren bestaat met andere woorden uit louter topmerken. Hieronder vallen namen zoals Parador, Quikstep, Balterio, Berry Alloc en Meister. Zo vindt u altijd een laminaatvloer die geheel naar uw smaak is. Bovendien bent u tevens verzekerd van hoogwaardige kwaliteit laminaat. Bent u op zoek naar een specifiek product of laminaatvloer, maar kunt u deze niet zo snel vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Laminaatvloer van Parador

Om een beter beeld te geven bij de genoemde merknamen, zullen wij deze merken laminaatvloeren even bespreken. De laminaatvloeren van Parador zijn er voor de mensen onder ons die graag net even iets anders willen. Parador onderscheidt zich als merk laminaatvloer door het ontwerp. Naast de gebruikelijke houtstructuren biedt dit merk ook een collectie laminaatvloeren aan met andere motieven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een laminaatvloer met de uitstraling van marmer. Daarnaast is het ook mogelijk om voor het motief van oosterse tegels te kiezen of de print van een oude fruitkist. Zoals wij eerder zeiden: een laminaatvloer van Parador is zeer geschikt voor mensen die zich willen onderscheiden.

Quickstep laminaat

Naast Parador heeft Alfa HuisBouw ook het befaamde Quickstep in het laminaatvloer assortiment. De laminaatvloeren van dit merk zijn beschikbaar in veel soorten en maten. Al het laminaat van Quickstep is van uitstekende kwaliteit. Bovendien staat dit merk bekend om de voelbare houtstructuren, heldere kleuren, matglanzende planken en natuurgetrouwe motieven. Bij Quickstep is niet alleen het design van de laminaatvloer een top prioriteit. De duurzaamheid van de laminaatvloeren staat tevens hoog in het vaandel bij dit merk. Kortom, een merk dat prachtige en betrouwbare laminaatvloeren maakt.

Laminaatvloeren van Balterio

Een ander kwalitatief hoogwaardig merk in ons assortiment is Balterio. De laminaatvloeren van Balterio staan bekend om de perfecte kwaliteit. Bovendien heeft het laminaat van dit merk altijd een sfeervolle uitstraling. Hierdoor kan ieder huis binnen een mum van tijd aanvoelen als een thuis. Het aanbod van Balterio laminaat bestaat uit de meest uiteenlopende ontwerpen en designs. Zo kunt u kiezen voor klassiek eiken tot uitgesproken walnoot. Balterio weet als geen ander merk in te spelen op de laatste woontrends. Kiest u voor een laminaatvloer van Balterio, dan weet u zeker dat u met de tijd mee gaat.

Berry Alloc laminaat

Berry Alloc is een ander topmerk uit het assortiment van Alfa HuisBouw. Dit merk heeft veel populariteit vergaard dankzij de combinatie van prachtige designs met een hoog staaltje techniek. Hierdoor heeft Berry Alloc niet alleen mooie laminaatvloeren, het is tevens laminaat van een hoge kwaliteit. Maar dit merk heeft meer in zijn mars. Naast het standaard assortiment heeft Berry Alloc ook een High-Tech lijn. Deze lijn laminaat wordt speciaal geproduceerd voor intensief bezochte ruimtes. Denk hierbij aan winkels, restaurants, hotels en zelfs luchthavens. Kortom, Berry Alloc denkt zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten.

Laminaatvloer van Meister

Tot slot bespreken we het merk Meister. Laminaatvloeren van Meister kenmerken zich door de elegante kleurschakeringen en natuurgetrouwe decors. Zo behoren spar, eik en walnoot tot hun assortiment. Maar er zijn meer mogelijkheden bij Meister als het om een laminaatvloer gaat. Naast houtmotieven heeft dit merk namelijk ook vloeren met een stenenstructuur. Deze vloeren zijn uitermate geschikt voor degenen die een andere uitstraling zoeken. Zo worden deze stenenstructuur vloeren regelmatig gebruikt bij moderne, stoere interieurs. Kortom, dankzij het diverse aanbod is er altijd wel een passende Meister laminaatvloer te vinden.

Laminaat en vloerverwarming

Laminaat en vloerverwarming gaan tegenwoordig goed samen. Er zijn echter wel een paar voorwaarden zaken om rekening mee te houden wanneer u laminaat over uw vloerverwarming legt. In onze blog over vloerverwarming met laminaat leggen we het u graag uit.

Laminaatvloer zelf leggen of laten doen

Als u uiteindelijk een laminaatvloer heeft uitgekozen, dan kunt u er nog voor kiezen om het laminaat zelf te leggen. Tegenwoordig is het leggen van een laminaatvloer redelijk goed te doen. Bent u echter niet zo handig, dan kunt u ook gebruik maken van de Alfa HuisBouw legservice. Wij leggen dan de gehele laminaatvloer voor u. Zo heeft u daar geen omkijken meer naar.

Als u nog vragen heeft hierover of meer informatie wilt krijgen over laminaat kopen of over iets anders, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Schroom u niet, wij helpen u namelijk graag! Daarnaast bent u ook van harte welkom in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht.

Aanleg centrale verwarming door uw installateur in Rotterdam

Toe aan een nieuwe cv-ketel, boiler, thermostaat, nieuwe convectoren of radiatoren? Schakel dan Installatiebedrijf M. Schroevers uit Rotterdam in. Onze installateur zorgt er letterlijk voor dat u er warmpjes bij zit.

Naast de installatie verzorgt onze installateur ook onderhoud, want goed werkende apparatuur is natuurlijk van groot belang. Mocht er onverhoopt toch een storing zijn aan bijvoorbeeld uw cv-ketel, dan staat onze monteur tijdig bij u voor de deur.

Een dakraam of dakkapel kan uw zolder veel lichter én groter maken. Door een dakkapel te plaatsen wordt er meer ruimte gecreëerd. Daardoor verandert de bovenste verdieping van uw huis in een leefbare ruimte.

Zijn de kosten voor uw verwarming in huis ook te hoog? Bent u op zoek naar manieren om energie te bezuinigen? Of heeft u last van een storing aan uw cv-ketel en wilt u direct de hulp van een verwarmingsmonteur inschakelen? Maak dan gebruik van onze spoedservice in Rotterdam.

Op deze pagina leest u meer over de spoedservice en wat een cv-installateur verder voor u kan betekenen. Ook leest u over verschillende verwarmingsketels en waar u op moet letten bij het kopen van een nieuwe installatie. Ook krijgt u meer duidelijkheid over de kosten voor onderhoud of een reparatie.

 

  spoedservice

  Erkende cv-monteurs

  Scherpe prijzen

  Badkamer verbouwen? Uw installateur in Rotterdam e.o.

  Voor het verbouwen of aanleggen van uw badkamer staat de installateur van Installatiebedrijf Alfa HuisBouw uit Rotterdam tot uw beschikking. Van goed advies tot de daadwerkelijke installatie, wij verzorgen graag het het hele traject voor u.

  Uiteraard wilt u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer. Laat daarom de installatie uitvoeren door ons, wij zorgen voor de juiste installatie en perfecte afwerking. Vakmanschap, hoogstaande kwaliteit en snelle service staan bij ons centraal.

  Persoonlijk advies

  Op basis van uw wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer brengen onze installateurs een gedegen advies uit. Bij Installatiebedrijf Alfa HuisBouw kijken wij dan verder dan alleen het plaatsen van het sanitair en het vervangen van leidingen. Ook de installatie van radiatoren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. 

  Offerte aanvragen

  Meer weten over het verbouwen van uw badkamer? Neem dan contact op met onze installateur. Hij is werkzaam in de regio Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Gouda, Spijkenisse en Brielle. 

  Verf

  De optimale natte laagdikte voor alle buitenlakken en grondlakken is: 70-90 mu. Deze laagdikte is simpel te bereiken door met een normale kwast te schilderen en niet teveel te verdelen.

  Optimale natte laagdikte

  Wanneer de producten binnen de optimale natte laagdikte worden aangebracht is binnen enkele minuten de zeer hoge vloeiing van de producten zichtbaar.

  Te lage natte laagdikte

  Wanneer de producten beneden de optimale natte laagdikte worden aangebracht duurt beduidend langer voordat de vloeiing zichtbaar wordt.

  Wanneer de producten in een te dunne (en/of sterk verdunde) natte laagdikte worden aangebracht (laagdikte <55-60 mu) trekken de producten dermate snel aan dat kwaststrepen zichtbaar blijven.

  Te hoge natte laagdikte

  Wanneer de producten ruim boven de optimale natte laagdikte worden aangebracht neemt de kans op een “zakker” in bijvoorbeeld sponningkant toe.

  Wanneer zeer hoge natte laagdikte (120 mu of meer) worden aangebracht kan onder sommige omstandigheden een lichte doordrogingsvertraging optreden. Afhankelijk van het product, kleur en omgevingstemperatuur kan dit oplopen van 30 minuten tot 1,5 uur.

  Wij beschikken tevens ook over de nieuwste technieken van elektrische takels tot elektrische zuignappen zodat wij woningen op hogere verdiepingen zonder problemen en veilig van glas kunnen voorzien.

  Alfa HuisBouw zijn al decennia lang kwaliteitsproducten. Een compleet assortiment duurzame verven en lakken gebaseerd op de nieuwste combinaties bindmiddelen. Voor onder meer de schilder, werkvoorbereider en projectleider biedt Alfa HuisBouw naast dekkende en transparante verfoplossingen, ook een uitgebreid muurverfassortiment voor diverse te schilderen ondergronden.

  • Compleet pakket
  • Perfecte verwerkingseigenschappen
  • Gebaseerd op jarenlange ervaring

  Trusted Partners

  Neem Contact Op

  Heeft u vragen of opmerkingen, laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op

   VOORNAAM *
   ACHTERNAAM *
   EMAIL ADDRESS *
   TELEFOON NUMMER

   ONDERWERP

   HOE KUNNEN WE HELPEN?